Dag 3 van The Smurfit Kappa Supercharge Sport Challenge

De wind door je haren, vogels in de lucht, zonnestralen op je snoet en bloeiende planten op de grond.

Zeg nu zelf, dat is toch volop genieten? :-)

Met 48 deelnemers hebben we op dag 3 van The Smurfit Kappa Supercharge Sport Challenge al 11.000 minuten in de buitenlucht bewogen. Super! 👏

Nog een extra zetje nodig?

  1. Studies tonen aan dat duursporten met een matige inspanning de stemmingsverhogende stofjes endorfine en serotonine vrijgeven. Het zijn juist deze stressreducerende hormonen die zorgen voor een ontspannen gevoel en die je blij maken!
  2. Zonlicht zorgt ervoor dat je vitamine D aanmaakt en het is ook goed voor je slaapritme.
  3. Regelmatige lichaamsbeweging stimuleert de bloed- en zuurstoftoevoer naar de hersenen. Het versterkt de “mentale conditie” en verfrist de grijze massa.
  4. Bewegen in de natuur stimuleert je creativiteit en probleemoplossend vermogen. En laat dat nu net onderscheidende kenmerken zijn van Smurfit Kappa Turnhout, bevestigd door onze klanten :-).
  5. En dan hebben we het nog niet over de impact van bewegen op je vetverbranding en het feit dat je zonder schuldgevoel meer kunt eten...!

Onze gouden tips:

  • TEAMSPIRIT: Spoor je collega's aan om mee te doen met de challenge. Laat jouw route zien, vertel over je ochtendwandeling... Zo zorg je ervoor dat beweging op een leuke manier gestimuleerd wordt.
  • AFWISSELING: Door te wisselen van parcours en omgeving, kun je volop variatie in je training aanbrengen.
  • TIME MANAGEMENT: Nog een boodschap uit de supermarkt nodig of moet je nog post naar de brievenbus brengen? Combineer dit met je wandeltraining en je slaat twee vliegen in één klap.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie